Voor wie


Waar EB financiële coaching voor staat!


EB financiële coaching 
gelooft dat júist doelgroepen zoals particulieren en ondernemers in het Midden & Kleinbedrijf behoefte hebben aan maatwerkadvies en persoonlijke begeleiding en dat coaching leidt tot meer inzicht in de financiele huishouding binnen de onderneming en in privé, waardoor betere keuzes kunnen worden gemaakt.

EB financiële coaching richt zich op de ondernemer in het Midden & Kleinbedrijf, die behoefte heeft aan een transparant advies over  financiële zaken en ondersteuning bij het uitvoeren hiervan kan gebruiken. Voor deze ondernemer is ons team een financial business partner, die niet alleen meedenkt over de actuele gebeurtenissen en mogelijkheden maar ook kijkt naar de toekomst van de ondernemer en die van het bedrijf.

EB financiële coaching is er ook om particulieren te ondersteunen in hun financiële vraagstukken. Ons team verzorgt een onafhankelijk advies, passend bij de levensfase van de klant. Hierbij blijft, zolang de klant dat wenst, de regie bij de klant; EB financiële coaching adviseert, begeleidt en coacht vanaf de zijlijn. Mocht de klant energie willen steken in andere belangrijke zaken in het leven dan zijn wij ook daar om meer financiële zaken voor de klant te verzorgen.

EB financiële coaching werkt overzichtelijk en transparant. We maken het niet ingewikkelder dan nodig.

Na een uitvoerige inventarisatiefase brengen we rapport uit in een Persoonlijk Financieel Overzicht. In de analyse geven wij die zaken weer die aandacht behoeven. Daarmee gaan we, na goedkeuring van de klant, aan de slag en worden de financiële hulpvragen uitgewerkt in een overzichtelijk werkdocument, dat antwoord geeft op de gestelde vragen. Dus geen uitgebreide documentatie, maar een helder en volledig overzicht zonder overbodige informatie.p1050524

De kwaliteit van ons werk is gebaseerd op een grote en brede kennis en jarenlange ervaring op diverse financiële vlakken. Daarnaast werken we samen met partijen die bij zeer complexe vraagstukken onze advisering  kunnen ondersteunen.

Wilt u meer van ons weten of met ons overleggen over de hulpvragen die u heeft en wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!