Over EB


Welkom op de teampagina van  EB financiële coaching

Ons team bestaat uit de beide ondernemers en naamgevers van EB financiële coaching, te weten Riska Eikelenboom en Emile Bouricius. Gezamenlijk beschikken wij over ruim 50 jaar aan ervaring in dienstverlening aan particulieren en ondernemers binnen de financiële sector.

Wij zijn in 2016 onze onderneming gestart omdat we van veel mensen in onze omgeving te horen kregen dat men op zoek was naar een adviseur of coach die oprecht het belang van de klant voorop stelt, bereid is om eerlijk te zeggen waar het op staat maar ook het ouderwetse begrip service en persoonlijke aandacht nog hoog in het vaandel heeft staan. Als wij dan, over die behoefte, in gesprek gingen met die mensen, was hun eerste vraag of wij zelf niet geïnteresseerd zouden zijn in een dergelijke rol. Dat vormde de basis voor ons ondernemingsplan…………………namelijk onze ervaring, kennis en vaardigheden op een betaalbare wijze inzetten voor hen die daar behoefte aan hebben!

Niet vanuit de gedachte dat we alle wijsheid in pacht hebben of dat maatwerkadvies alleen nog maar bereikbaar is voor een selecte doelgroep. Ons idee is dat we samen met de klant onze kennis en vaardigheden in combinatie met ons netwerk kunnen inzetten om samen te zoeken naar de best mogelijke oplossingen om de wensen en doelen van de klant te realiseren.

Ieder met zijn of haar eigen inbreng!

oranjestreep

Inspiratie voor onze naam en logo hadden we snel gevonden:img_0371

 • de kleuren en de beleving dat financiële zaken ook leuk kunnen zijn, zijn ingegeven door een foto van een Canadese fotografe:
  • VW campers, die onderweg naar hun bestemming, op een tussenstop door mensen worden verbonden;
  • De kleuren van de campers…….oranje en groen;
  • Het “smile” teken op de reserveband staat voor onze visie dat “saaie” financiële onderwerpen ook leuk kunnen zijn;
  • Het doel van reizen met een camper is, volgens ons, dat mensen met het beperkte comfort van een oldtimer buscamper op positieve wijze hun horizon tegemoet reizen en dat is wat wij door middel van coaching ook willen bereiken……….comfort bieden zonder zelf het stuur over te nemen, ruimte laten voor hetgeen op de weg van de klant komt;
 • het meer dan 300 jaar oude familiewapen staat voor alles wat met een familieleven kan samenhangen; het privé leven, de eigen onderneming, de familiebank, vermogensoverdracht en ga zo maar door;
 • De oranje driehoek;
  • de vorm geeft een heel oud wiskundig model weer dat voor ons model staat voor de driehoek…. familie, onderneming en EB financiële coaching ;
 • EB in de naam EB financiële coaching betreft de samenvoeging van de eerste letters van onze achternamen maar staat ook voor de terugtrekkende beweging in de getijden. Net als water willen wij ons, na de klant op weg te hebben geholpen, weer terugtrekken om daarna als vloed weer op te komen zodra deze ons weer nodig heeft. 

oranjestreep

Interesse in wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@eb-financiele-coaching.nl of 030 761 39 02 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Natuurlijk is dat gesprek, net als de koffie, voor onze rekening! 

p1050510